Monday, September 17, 2007

Rapport från Rivieran

Har nu checkat in på Radisson SAS hotell i Nice efter ett drygt dygn hos Mamma och J-O. Mycket trevligt!

Idag var vi på en helt fantastisk lunch på tvåstjärniga Bastide Saint Antoine i Grasse (Jacques Chibois). Hemsidan kan ni se här. Vi åt bland annat följande:


Amuse gueule med bla basilika glass!


Mammas förrätt: L’Escalope de foie (lever) poêlé avec ses cuisses de cailles (vaktel) rôties, douceur de chou- fleur à l’amande truffée


Varmrätten. Les Saint-Jacques (pilgrimsmusslor) rôties sur leur purée de Haricots Blancs, truffée de Trompettes des Bois


Min efterrätt: Tarte de Myrtilles (blåbär) avec sorbet

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Schysst lunch!

Vill bara säga att jag ser fram emot NY otroligt mycket (det och alla jakter kommer göra denna höst värd namnet). Väl i NY ser jag fram emot alla ubercoola affärer som vi ska besöka (bland annat Supreme, BAPE, Commes de Garcon, Prada, Etro och Daves quality meat)! Ha det bra i Europa! Forza Milan ikväll! 100 SEK på Milan som CL mästare! Vilka får din bet? L-O

18 September, 2007 10:15  
Anonymous Anonymous said...

En sak till.

Er kalender funkar inte längre. Iallafall funkar inte länken på bloggen. L-O

18 September, 2007 10:20  
Blogger Family Bellander said...

Hej!
Jo, du/ni har mycket att se i NY. Hoppas att vi hinner med allt!

Champions league. Jag tippar Barca eller Milan som slutsegrare. Hoppas att kunna se matchen ikväll (åtminstone andra halvleken)

Angående kalendern: tack för infon. Jag sa upp abonnemanget på den då det blev för dyrt. Ska ta bort länken. Har någon prövat Google kalendern och funkar den?

/J

18 September, 2007 10:31  
Anonymous Anonymous said...

Som vanligtm med funkar det bra. Har i och för sig enbart försökt göra en export->import till Google Calender en gång och sedan inte använt den men det funkande bra.

L-O

18 September, 2007 12:52  

Post a Comment

<< Home